torsdag 19 april 2012

Funderingar kring bloggens framtid

Jag är lite betänksam angående denna bloggs framtid. Jag skriver mycket sporadiskt i den, den är helt klart lågprioriterad i mitt liv. Däremot skriver jag ofta och mycket i en annan blogg som heter Älgflugornas Herre. Det är en jaktbetonad blog, men där slinker en hel del om självförsörjning och lamm/får med av bara farten. Så det jag funderar på är att exportera inläggen från denna blogg till den andra. På så sätt blir de även i fortsättningen tillgängliga, men jag slipper mitt eget dåliga samvete och krav att skriva även i denna blogg.

Såhär vill jag beskriva min andra blogg:
Samhälle, djur, natur, matlagning, nyheter och ett stänk självhushållning. Allt utifrån ett jägarperspektiv!
Hur som helst, jag vill rådgöra med mina läsare innan jag gör något förhastat. Därför finns det en omröstning i marginalen, och givetvis kommentarsmöjlighet till detta inlägg.....

2 kommentarer:

  1. jag tycker att du har en härlig blogg, även om jag är dålig på att kommentera. Mitt förslag är att ha ett hänvisningsinlägg till den andra bloggen och fortsätta där men låt den här vara kvar som den är, även om du inte uppdaterar den.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker lammvinkeln är jättecharmig. Du behöver inte hänga på låset, en uppdatering då och då med intressat information och kanske någon bild räcker gptt.

    SvaraRadera