torsdag 29 december 2011

Tips: River Cottage Forever


Hugh Fearnley Whittingstall är en engelsk kändiskock som vurmar för närproducerat och ekologiskt producerad mat. River Cottage konceptet är ett led i att marknadsföra detta och ändra attityden bland engelsmän.

Return to River Cottage är den tredje säsongen som Hugh filmar i just River Cottage. Även denna följer årstidernas växlingar. Det är uppenbart att Hugh börjar växa ur den lilla gården. Han har ambitioner att inte bara vara självförsörjande och sälja av överskottet utan medvetet producera ett överskott att förädla och sälja vidare lokalt.

Som alla andra River Cottage-säsonger är denna mycket inspirerande. Se den, hur ni skaffar den bryr jag mig inte om men jag kan nämna att jag köpte en stor River Cottage box på WH Smith senast jag var i England.

2 kommentarer:

  1. Har dina DVDer text (subtitles)? Jag har nämligen letat överallt efter just River Cottage DVDer med subs, jag är döv så subs är ett måste för mig men alla River Cottage DVD jag har hittat verkar vara helt otextade.
    Köpte en gång en film från Nya Zealand och en från Australien, ingen av de var textade. Jag misstänker att det är legio att DVDer från det brittiska samväldet säljs helt utan subs. Väldigt trist för såna som mig. :(

    SvaraRadera
  2. Det vet jag faktiskt inte. Enligt baksidestexten är det enbart Return to River Cottage som har subs. Skall försöka kolla detta på samtliga DVDer i spelaren någon dag framöver.

    SvaraRadera